Toekomstplannen

YOUR WELLNESS IS OUR FUTURE

Voor een ongekende beleving met wereldse ervaringen hoef je niet ver weg. De Geus Langedijk opent in 2019/2020 haar deuren, met een nieuw divers programma. Geniet van eten op niveau, drink een drankje in café Mondial, laat je verwennen tijdens één van de nieuwe spabehandelingen, of geniet van de verschillende baden en beleef het Hollandse weer op het toproof wellness-terras. Verder zijn er actieve mogelijkheden met bowling, onze shooting area, fitness, yoga of beklim de Broekerberg. Het Hotel met 54 kamers maakt de vele mogelijkheden compleet met comfort en goede faciliteiten in een bijzondere ambiance.

De Geus Sports & Events is voortdurend in beweging. De komende maanden wordt hard gewerkt aan de bouw van een hotel met 54 kamers. Ook onze bedrijfs- en wellnessfaciliteiten worden uitgebreid en er worden in de toekomst nog meer unieke evenementen georganiseerd.

Culinair en activiteiten

Elk seizoen wordt het activiteitenprogramma vernieuwd!. Zo organiseren we elke maand “Broeq Live” zijnde diner met live muziek, evenals onze “Familie Fun” activiteiten op de zondag bieden we Movie Night Marrakech op vrijdagen en hebben we ons buitenterras vanaf mei bij mooi weer geopend.

Gasten kunnen genieten van het la carte menu van de Franse Grill in restaurant Broeq, bekend door koken op open vuur zoals eten bereiden in zijn oervorm bedoeld is. Verder bieden we in restaurant “Rustic” de lokale en duurzaam bereide gerechten van het Noord-Hollandse land waar het beste ter wereld naar boven komt! Verder hebben we in ons wellness-lounge restaurant een kaart waar licht verteerbaar “healthy food” de boventoon voert.

De Geus Events
Wellness Salutem

Wellness

In de spa kun je even alle stress loslaten tijdens de spabehandelingen. Probeer vooral de ‘Langedijker Rasul massage, onze zoutkamer of klankschaal ruimte en kies gerust voor een beauty behandeling wel of niet in combinatie met een weldadige massage. Daarnaast zijn er nieuwe behandelingen die gecombineerd zijn met een bijpassende cocktail om écht een momentje voor jezelf te hebben. Om het feest compleet te maken bieden we ook een “Ladys only day”! Om ultiem tot rust te komen biedt het hotel wekelijks yoga en meditatie aan en heeft het personal trainers beschikbaar.

Zakelijk

Zakelijke gasten verwelkomen we voor vergaderingen in één van de vijf vergaderzalen om het koffie- en theeplein welk plein tevens als locatie dient om op de laptop te werken en te netwerken. 25% van onze hotelkamers zijn ingericht op een langdurig verblijf van de zakelijke gast met meer werkruimte op de kamer!

Tevens bieden we verschillende teambuilding trainingen wel of niet in kombinatie met vergaderarrangementen. Balans door inspanning en ontspanning is ook terug te vinden in onze sport-wellness-vergaderarrangementen of bedrijfsfeest met overnachtingen!

De Geus Zakelijk

Visie in harmonie

Ons leisure centrum is in harmonie met zijn omgeving door o.a. de uitstraling gebouw, gebruik van de groentes van akkers uit de omgeving en vis uit de Noordzee. Verder vind je lichaam harmonie doordat lichaam en geest in balans raken met yoga, meditatie in kombinatie met actieve bewegingsvormen. We bereiden (H)eerlijk eten in een gezonde wellness-atmosfeer wat helpt om stress te verdrijven . We verspillen geen etensafval, water en andere energie binnen ons centrum. Onze medewerkers zullen alles in het werk stellen om onze gasten te laten genieten van elkaar en hun omgeving door ons motto “mens sana corpore sano”.